Contact

Barul Trei Bețivi


Adresa: Strada Vasile Lascar, nr. 66, Sector 2, Bucuresti


Orar: zilnic între 16:00 – 21:00

Telefon: 0753BETIVI (0753.238.484)

SC TREI BETIVI SRL
CUI 34537689
J40/6056/2015
Mail: [email protected]
Telefon administrator: 0722.677.873

 

Pagina de Facebook a barului:

Pagina de Recenzii la concerte:


Despre noi


Ursu’ – Suntem trei prieteni carora le place sa asculte muzica si sa mearga la concerte, dar mai ales sa consume impreuna cateva beri cu orice ocazie. (2007)

Sorin – Disclamer: site-ul treibetivi nu este unul de educatie, de cultura sau de teorie muzicala. Este un site sustinut de (oricat ar parea de surprinzator) niste betivi. Noi mergem la concerte de placere, nu din obligatie, iar faptul ca dupa aceste concerte apar pe acest site si niste recenzii este o intamplare, nu o datorie pentru noi sau un privilegiu pentru (putinii) cititori. Daca va plac aceste recenzii, foarte bine. Daca nu va plac, sunteti liberi sa va scrieti singuri altele mai bune. Acceptam orice critici, cata vreme exista butonul pentru approve comments. Pentru detalii, ne gasiti intr-un bar din apropierea voastra, in ziua vreunui concert. Suntem usor de identificat. Avem tricouri negre (in general) si cate o bere in mana. Hai noroc si stay metal \m/ (2009)

Ciprian – Inainte ne faceam veacul in Fri Kultur, acum ne facem veacul in barul Trei Betivi pe care tocmai l-am deschis (2016)

Ana – Povestea nu e complicata, Fri Kultur era printre putinele baruri din oras in care mai puteai sa asculti si altceva in afara de mult stiutele playlisturi ’’obosite’’ de prin majoritatea barurilor. Acum povestea se continua cu Trei Betivi, spiritul este acelasi, berea la locul ei, plus barmani simpatici. In fiecare duminica avem proiectii de filme, iar in cursul saptamanii, veti gasi la noi cate un concert acustic mai desucheat sau vreo proiectie a unui documentar muzical. La orice eveniment intrarea este libera. Stay metal and mental :). (2018)